top of page

Knalprestatie in Brussel

Het toernooi van Brussel werd andermaal een voltreffer voor de Academy.

De U10, met drie spelertjes van 2009 in de rangen, opende met een nederlaag, maar door twee opeenvolgende zeges werden ze alsnog eindwinnaar van het toernooi. De toekomst en aanvulling voor de U12-ploeg is voor de toekomst meer dan verzekerd.

De U12, met op één speler na allemaal eerstejaars en microben, bracht mooi en verzorgd basketbal, maar moest toch in Doornik zijn meerdere erkennen. We wonnen het duel voor de derde en vierde plaats van de thuisploeg Jette. In de finale zagen we een ongelofelijk Spirou Charleroi, de beste benjaminsploeg die coach Bjorn in de laatste tien seizoenen zag. Een streling voor het oog wat zij op het veld brachten.

De U14 was in het verleden al een prijsbeest met winst in Bertrange en Antwerpen en ook in Brussel kwam daar een trofee bij. Na twee walkovers in de eerste ronde werd in de finale de maat genomen van Luttre. De tegenstander had het volledige seizoen nog nooit moeten proeven wat de smaak van een nederlaag was. Tegen de kustjongens beten ze echter in het zand. Luttre was ongeslagen kampioen en bekerwinnaar van Henegouwen.


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page